... Το καλοκαίρι, ένα ποίημα και το χειμώνα, μια εμπειρία μοναδική... Όποτε το επισκευθείτε είναι βέβαιο ότι θα σας σαγηνεύσει!  
 

© 2004 - HOTEL Αφροδίτη

Σχεδίαση Αφοί Μαναρίδη

 
 
Το αρχοντικό ΑΦΡΟΔΙΤΗ, διαθέτει αίθουσα πρωινού και μεγάλο σαλόνι όπου μπορείτε να περάσετε ευχάριστα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Τα ξύλινα έπιπλα, τα χειροποίητα διακοσμητικά αντικείμενα, οι πίνακες ζωγραφικής, δίνουν στο αρχοντικό ΑΦΡΟΔΙΤΗ μια μοναδική γοητεία. Από τα μπαλκόνια των δωματίων μπορείτε να απολαύσετε το απέραντο πράσινο του Ολύμπου και του ποταμού Ενιπέα.

Τι περισσότερο άραγε χρειάζεται ο άνθρωπος για να αγγίξει την ευτυχία, για να αφουγκραστεί την ψυχή του; Περιπλανηθείτε και αφήστε τις αισθήσεις να απολαύσουν... Το καλοκαίρι, ένα ποίημα και το χειμώνα, μια εμπειρία μοναδική... Όποτε το επισκεφθείτε είναι βέβαιο ότι θα σας σαγηνεύσει!

Κάθε ένα από τα δωμάτια, έχει το δικό του ξεχωριστό ύφος, με διαφορετική διακόσμηση. Έχει γίνει προσωπική επιμέλεια των χρωματισμών των τοίχων καθώς και η επιλογή όλων των διακοσμητικών αντικειμένων των δωματίων.
   

 

 


Το Αρχοντικό Αφροδίτη, είναι κατασκευασμένο με τον ίδιο τρόπο, με τον οποίο χτίζονταν τα γνωστά πετρόχτιστα αρχοντικά της περιοχής του Λιτοχώρου, τα παλαιότερα χρόνια. Ο κύριος κορμός του κτιρίου, είναι δομημένος με πέτρα πελεκημένη στο χέρι όπως τα παλιά καλά χρόνια.